მსოფლიოს ხალხთა სამზარეულოები - Gemrielia.ge

მსოფლიოს ხალხთა სამზარეულოები



ფრანგული: როგორმე შეწვით ხორცი, მოასხით სოუსი, რომლის მომზადებასაც 3.5 საათი მოანდომეთ.

იტალიური: მოაგროვეთ მაცივარში საჭმლის ნარჩენები, გაათბეთ, მოაყარეთ მოცარელა და მიირთვიტ მაკარონთან ერთად.

ჩინური: მოაგროვეთ ბუზები და ტარაკნები, მოკრიფეთ ეზოში ბალახ-ბულახი. ყველაფერი შებრაწეთ მაღალ ცეცხლზე ბლომად სუნელებში და სოიოს სოუსში.

იაპონური: დაჭირეთ ზღვაში რაიმე ცოცხალი არსება, დაანაწევრეთ და ვასაბისთან ერთან მიირთვით.

მექსიკური: დაამატეთ წიწაკა. მეტი შეგიძლიათ არც არაფერი დაამატოთ.

ლიბანური: მოასხით კუნჟუტის ზეთი, ლიმონის წვენი და 20 წუთის შემდეგ მიიტანეთ სუფრასთან, რომ ვერავინ მიხვდეს თავიდან რა იყო.

ინდური: შეურიეთ კარი და წიწაკა, ისევ წიწაკა, შემდეგ ისევ კარი და მორთეთ ბარდით.

ბერძნული: აიღეთ იაფი პროდუქტები, დაჭერით, შეგიძლიათ არც კი შეურიოთ. თან ხშირად გაიმეორეთ: "ნატურალური პროდუქტი"

უკრაინული: გამოიყენეთ რაც შეიძლება მეტი ღორის ხორცი და "სალა"

რუსული: მოამზადეთ რაც გინდათ, მთავარია იჭმეოდეს. და ბლომად მაიონეზით გაძეძგეთ.