იდეალური სანელებლები ხორცეულისთვის
საქონლისა და ღორის ხორცისთვის: წითელი, შავი და სურნელოვანი პილპილი, მიხაკი, დარიჩინი, ქონდარი, ძირა, ხახვი, ორეგანო (თავშავა), კურკუმა, ნიორი
ცხვრისა და ბატკნის ხორცისთვის: ტარხუნა, როზმარინი, პიტნა, წიწაკა, ნიორი
ფრინველის ხორცისთვის: ქონდარი, როზმარინი, სალბი, რეჰანი, ნიორი
თევზისთვის: დაფნა, თეთრი პილპილი, სურნელოვანი პილპილი, ხახვი, ქინძი, კამა,
გრილზე შემწევარი ხორცეულისთვის: მუსკატის კაკალი, წიწაკა ჩილი, ნედლი როზმარინი, პროვანსული სუნელების ნაკრები, პილპილი
ნანადირევისთვის: სურნელოვანი პილპილი, ქონდარი, წითელი წიწაკა, დაფნა