„ცომი, რომლითაც იმერულს, აჭარულს, მეგრულს და ლობიანს ვაკეთებ... მე ამით ვმუშაობ“ - ალეკო ჯავაშვილი უნივერსალური ცომის მისეულ ვარიანტს გვიზიარებს
ფსიქოლოგიაჯანმრთელობაგანათლებაოჯახიმომავალი დედაკალეიდოსკოპიმთვლელებისხვაოჯახისამზარეულო„ცომი, რომლითაც იმერულს, აჭარულს, მეგრულს და ლობიანს ვაკეთებ... მე ამით ვმუშაობ“ - ალეკო ჯავაშვილი უნივერსალური ცომის მისეულ ვარიანტს გვიზიარებს18 ნოე. 2024
საუკეთესო ცომი იმერულისთვის, ლობიანისთვის თუ აჭარული ხაჭაპურისთვის ბევრს აინტერესებს. ცნობილი მზარეული ალეკო ჯავაშვილი გამომწერებს ხშირად უზიარებს თავის კულინარულ ოსტატობას. ამჯერად სწორეს ცომის მისეული ვარიანტი შესთავაზა.„ცომი, რომლითაც ვაკეთებ, იმერულს, აჭარულს, მეგრულს, ლობიანს - ეს არის ცომი, რომლითაც მე ვმუშაობ. ამჯერად გავაკეთებ 3 კილოგრამი ფქვილით. არავითარი კვერცხი და პლედი. ვაკრავთ მხოლოდ სამზარეულოს ცელოფანს.“ - ამბობს მზარეული.
დაგჭირდებათ:
- ფქვილი 3 კილოგრამი
- ზეთი 60 გრამი