როგორ მოვამზადოთ გემრიელი და ნოყიერი საუზმე „შეფმაისტერის“ ხორცპროდუქტებით – 3 მარტივი რეცეპტი
თუ ხარისხიანი ხორცპროდუქტების მოყვარული ხარ, „შეფმაისტერი“ შენთვის ნამდვილი აღმოჩენა იქნება! ეს ახალი ბრენდი ნედლად შებოლილი ხორცპროდუქტების ევროპულ ტექნოლოგიებზე დამზადებულ უნიკალურ ასორტიმენტს წარმოგიდგენთ.
„შეფმაისტერის“ მთავარი ღირებულება ხარისხი, გემო და ავთენტურობაა – ბრენდი იყენებს მხოლოდ უმაღლესი ხარისხის ნედლეულს, რათა თითოეულმა პროდუქტმა შეინარჩუნოს ბუნებრივი არომატი და დახვეწილი ტექსტურა.
თუ გსურთ, იმოგზაუროთ გემოების სამყაროში, დააგემოვნეთ „შეფმაისტერის“: განუმეორებელი გემოსა და სტრუქტურის მქონე პროდუქცია, რომელსაც აქვს წარსული და ისტორია!
იპოვე შენი გემო „შეფმაისტერთან“ ერთად!
გთავაზობთ უგემრიელესი საუზმის 3 რეცეპტს, რომლის მთავარი ინგრედიენტი „შეფმაისტერის“ ხორცპროდუქტია:
განსაკუთრებული გემოსა და არომატის ჰოთ-დოგი
ინგრედიენტები:
- „შეფმაისტერის“ – „სალიამი სტიკადო“ 3 ცალი
- ჰოთ-დოგის პური
- პესტოს სოუსი
- მდნარი ყველი 2 ფირფიტა
- წითელი კომბოსტოს მწნილი
- ჰალაპენიოს მარინადი
- მაიონეზი
- დაჭრილი კამა
ტოსტ-სენდვიჩი
ინგრედიენტები:
- ტოსტის პური 6 ნაჭერი
- კვერცხი 3 ცალი
- პომიდორი 3 ნაჭერი
- ყველის ფირფიტა 3 ნაჭერი
- თხელ სლაისებად დაჭრილი კიტრი
- ძეხვი „სალიამინო აგრიჯენტო“ თხლად დაჭრილი
ჩაბატას სენდვიჩი სალიამით
ინგრედიენტები:
- „სალიამი დი ნაპოლი“
- პური ჩაბატა
- მდნარი ყველი
- პომიდორი ჩერი
- ზეითუნის ზეთი
- ბაზილიკი
მომზადების წესი:
შუაზე გაჭერით პური ჩაბატა.
- პურის ქვედა ნაწილს თხლად გადაუსვით ზეითუნის ზეთი;
- დააწყვეთ დაჭრილი პომიდორი ჩერის და ძეხვი "სალიმი დი ნაპოლის“ ნაჭრები;
- შემდეგ მოათავსეთ მდნარი ყველის ფირფიტები და ბაზილიკი.
- იგივე გაიმეორეთ მეორე ფენადაც.
თუ ეძებ ნედლად შებოლილი ძეხვეულის განსხვავებულ და ავთენტურ გემოს მაშინ „შეფმაისტერი“ სწორედ ის ბრენდია, რომელიც უნდა დააგემოვნო! იპოვე შენი გემო – შეიგრძენი ხორცპროდუქტების ნამდვილი სიამოვნება!
NS