კვერცხი რომ ადვილად გაიფცქვნას, მოხარშვის წინ გახვრიტეთ... და კიდევ 9 კულინარიული ხრიკი, რომლებიც შესაძლოა დედათქვენმაც არ იცის
გთავაზობთ მარტივ და პრაქტიკულ რჩევებს, რომლებიც სამზარეულოში ფუსფუსს გაგიმარტივებს!
კვერცხი გულმოდგინედ აანჯღრიეთ და მოხარშეთ, ნამდვილ ოქროს კვერცხს მიიღებთ! ცხელი ბასრი დანით ადვილად დაჭრით ჭიქის ნაყინს სენდვიჩების გასაკეთებლად
ასე შენახული მწვანილი შეგიძლიათ პირდაპირ დაამატოთ სუპებსა და სალათებს
თუ არ გაქვთ ცომის საბრტყელებელი, გამოიყენეთ ბოთლი!
ცივ პიცას რომ სიახლე და გემო დაუბრუნოთ, გაათბეთ ტაფაში და არა მიკროტალღურ ღუმელში
სწრაფად რომ დაჭრათ პომიდორი ჩერი, ორ თეფშს შუა მოაქციეთ და ბასრი დანით ერთანად გაჭერით
ნუთელას დამტავრების შემდეგ ქილაში ცხელი რძე ჩაასხით და აანჯღრიეთ - მშვენიერ შოკოლადიან სასმელს მიიღებთ
ღვეზელის ზომა რომ შემაციროთ დიდ ფორმაში, უბრალოდ ფოლგა გამოიყენეთ
აი როგორ მზადდება შოკოლადის კალათები ხილის დესერტისთვის
თუ მოხარშვის წინ კვერცხს ერთი მხრიდან გახვრეტთ, ადვილად გაიფცქვნება