როგორ შევწვათ ხორცი 5 წუთში? - Gemrielia.ge

როგორ შევწვათ ხორცი 5 წუთში?


თუკი  თქვენ  ხორცს  იმ  მარინადში  შეინახავთ, რომლის  რეცეპტსაც  ქვემოთ  გთავაზობთ,  პრობლემას  იოლად  გადაჭრით,  მითუმეტეს,  რომ  ასე  ხორცი  რამოდენიმე  დღეც  შეგიძლიათ  შეინახოთ  მაცივარში.

გაასუფთავეთ  ხორცი  და  დაჭერით  სასურველ  ზომებზე.

შეურიეთ ერთმანეთს 2 კვერცხი, 1 სკ მდოგვი, 1 სკ სახამებელი, 1 ჩკ მარილი, წიწაკა, 1 სკ მცენარეული ზეთი, შეგიძლიათ  ჩაამატოთ  თქვენი  საყვარელი  სუნელებიც  და მომზადებულ მასაში ჩააწყვეთ ხორცის ნაჭრები, დაახლოებით 500 გრ  და  შედგით  მაცივარში.
სადილის  მომზადებისას  კი  მისი  შეწვა  მხოლოდ  5  წუთს  წაგართმევთ.