როგორ შევწვათ ხორცი 5 წუთში?
თუკი თქვენ ხორცს იმ მარინადში შეინახავთ, რომლის რეცეპტსაც ქვემოთ გთავაზობთ, პრობლემას იოლად გადაჭრით, მითუმეტეს, რომ ასე ხორცი რამოდენიმე დღეც შეგიძლიათ შეინახოთ მაცივარში.
გაასუფთავეთ ხორცი და დაჭერით სასურველ ზომებზე.
შეურიეთ ერთმანეთს 2 კვერცხი, 1 სკ მდოგვი, 1 სკ სახამებელი, 1 ჩკ მარილი, წიწაკა, 1 სკ მცენარეული ზეთი, შეგიძლიათ ჩაამატოთ თქვენი საყვარელი სუნელებიც და მომზადებულ მასაში ჩააწყვეთ ხორცის ნაჭრები, დაახლოებით 500 გრ და შედგით მაცივარში.
სადილის მომზადებისას კი მისი შეწვა მხოლოდ 5 წუთს წაგართმევთ.