10 სასარგებლო რჩევა სამზარეულოში საქმიანობის შესამსუბუქებლად - Gemrielia.ge

10 სასარგებლო რჩევა სამზარეულოში საქმიანობის შესამსუბუქებლად

უამრავი სახეობის კომბაინი და მოწყობილობა ამ საქმეში კარგად გვეხმარება, მაგრამ ამას გარდა არსებობს სხვადასხვა სასარგებლო მეთოდი და ეშმაკობა, რომელიც საჭმლის მომზადების პროცესს უფრო მარტივს და სასიამოვნოს ხდის. გთავაზობთ რამდენიმე სასრგებლო რჩევას, რომელიც სამზარეულოში ფუსფუსს მოგანდომებთ.

1. იმისთვის, რომ ხორცის ფარში უსწრაფესად გაიყინოს, სანამ საყინულეში შედებთ, დაყავით პატარ-პატარა ნაწილებად, გააბრტყელეთ და ცალ-ცალკე მოათავსეთ პაკეტებში.

GEMRIELIA

2. გადამლაშებული რაგუ შეგიძლიათ გაანეიტრალოთ მასში მოხარშული კარტოფილის დამატებით.

GEMRIELIA

3. მწვანილმა რომ დიდხანს გაძლოს, გარეცხეთ და გააშრეთ, შემდეგ მოათავსეთ ცელოფნის პაკეტებში. პაკეტები ჰაერით აავსეთ და თავი მოუკარით. მთავარია, მწვანილი კარგად გამშრალი იყოს. 

GEMRIELIA

4. როცა ქვაბით წყალს ადუღებთ, ქვაბის კიდეებზე ხის კოვზი დადეთ. ამით თქვენ წყლის გადმოსვლას აიცილებთ.

GEMRIELIA

5. ლიმონის გამოწურვამდე, იმისთვის, რომ უკეთ გამოადინოთ წვენი, გააგორეთ იგი მაგიდაზე, თან მსუბუქად დააჭირეთ ხელისგული. ასე ლიმონს უფრო იოლად გამოწურავთ და მეტ წვენსაც გამოადენთ. 

GEMRIELIA

6. თუ გაყინული კარაქის სწრაფად გადნობა გჭირდებათ, გახეხეთ იგი სახეხზე და ამ სახით ის მალე გადნება.

GEMRIELIA

7. ეს კი შინაური ჰამბურგერია.

GEMRIELIA

8. მოამზადეთ ტაკო: თხელი, სიფრიფანა ლავაშები გადაკიდეთ ღუმელის ცხაურზე და გამოაშრეთ რამდენიმე წუთის განმავლობაში.

GEMRIELIA

9. აი, ასე მარტივად და ორიგინალურად შეგიძლიათ მოამზადოთ ოლადები ბეკონით.

GEMRIELIA

10. ტორტის ფირფიტა დილამდე ახალივით იქნება, თუ მასზე პურის ნაჭერს მოათავსებთ

GEMRIELIA.