რა გავლენას ახდენს ალკოჰოლი ხორციან კერძებზე - Gemrielia.ge

რა გავლენას ახდენს ალკოჰოლი ხორციან კერძებზე


ჩვენში კი მხოლოდ იშვიათ შემთხვევებში ვიყენებთ მას. არადა, სულ ტყუილად! ალკოჰოლი ხორცს არბილებს, ზოგიერთი სახეობის ღვინო კი კერძს პიკანტურ გემოს სძენს.

როცა ხორციან კერძში ჭიქა არაყს დაუმატებთ, ხორცი უფრო რბილი და დამყოლი გახდება, სამაგიეროდ, ალკოჰოლი შუშვის ან დუღილისას აორთქლდება. ამიტომ ასეთი კერძის ჭამა შეუძლიათ მათაც, ვინც საჭესთან ზის.