როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები - Gemrielia.ge

როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები


უბრალოდ გაითვალისწინეთ რამდენიმე ნიუანსი და ჩაინიშნეთ ქვემოთ მოცემული იდეები.

სადღესასწაულო სუფრის გაწყობა ლამაზად დაჭრილი პროდუქტებით

GEMRIELIA

პირველი, რაც უნდა დაიმახსოვროთ არის ის, რომ დანა უნდა გქონდეთ სუპერბასრი. ბლაგვით ასე ლამაზად ვერანაირად ვერ დაჭრით პროდუქტებს.

GEMRIELIA

ეცადეთ, რომ თანაბარ და თხელ ნაჭრებად დაჭრათ პროდუქტები.

GEMRIELIA

ლორი, ძეხვი და სხვა ხორცპფოდუქტი დაალაგეთ თანაბარი რიგებით, სხვადასხვა თანამიმდევრობით. ზეთისხილი, კიტრის მწნილი, ქორფა მწვანილი – ეს ის ინგრედიენეტებია, რომლებიც თეფშს კიდევ უფრო დაამშვენებს.

GEMRIELIA

დაიწყეთ თეფშის გაფორმება ძეხვეულით: ისინი დიდხანს ინარჩუნებენ ხასხასა ფერს. შემდეგ შეგიძლიათ დაახვიოთ ნაჭრები მილებად, მარაოსავით, ან რულეტებად.

GEMRIELIA

შებოლილ ძეხვს კანს მარტივად გააცილით, თუკი მას წინასწარ ადუღებულ წყალს გადაავლებთ.

GEMRIELIA

დაჭრილ ყველს თეფშზე მოუხდება ხილი და თხილი, ოღონდ ეს უნდა გააკეთოთ ზუსტად სტუმრების მოსვლის წინ, თორემ დაჭრილი ყველი მალე კარგავს
პირვანდელ სახეს.

GEMRIELIA

გამოიყენეთ სხვადასხვა სახეობის ყველი: ასე ბევრად მდიდრული და დახვეწილი იქნება თეფში. რბილი სახეობის ყველი აჯობებს დაჭრათ სამკუთხედებად ან კუბიკებად, ასე უფრო მოსახერხებელი იქნება მირთმევა, ხოლო მყარი სახეობის ყველით შეგიძლიათ იფანტაზიოროთ.

GEMRIELIA

გამოყვანილი თევზიც შეგიძლიათ თეფშზე ლამაზად გააფორმოთ.

GEMRIELIA

დაიმახსოვრეთ, რომ თევზი წინასწარ ფხებისგან უნდა გაათავისუფლოთ პინცეტის მეშვეობით.

GEMRIELIA

თევზი ლამის თითო ლუკმად დაჭერით და ლიმონის ნაჭრებითა და მჟავის ასორტით გააფორმეთ.

GEMRIELIA

ხილის ასორტის გაკეთების სამი მეთოდი არსებობს: დააწყოთ ხილი ვაზაში, გაშლილ თეფშზე, ან გააკეთოთ ხილის კალათა ან თაიგული.

GEMRIELIA

ხილი კარგად გარეცხეთ და შეუდექით მუშაობას. იმისათვის, რომ ვაშლმა და მსხალმა ფერი არ შეიცვალოს, დაჭერით ის უშუალოდ სუფრასთან მიტანის წინ და მოასხით ლიმონის წვენი.

GEMRIELIA

GEMRIELIA

GEMRIELIA

GEMRIELIA

ახლა კი დროა, შეუდგეთ სუფრის გაშლას!