როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები
უბრალოდ გაითვალისწინეთ რამდენიმე ნიუანსი და ჩაინიშნეთ ქვემოთ მოცემული იდეები.
სადღესასწაულო სუფრის გაწყობა ლამაზად დაჭრილი პროდუქტებით
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba1.jpg)
პირველი, რაც უნდა დაიმახსოვროთ არის ის, რომ დანა უნდა გქონდეთ სუპერბასრი. ბლაგვით ასე ლამაზად ვერანაირად ვერ დაჭრით პროდუქტებს.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba2.jpg)
ეცადეთ, რომ თანაბარ და თხელ ნაჭრებად დაჭრათ პროდუქტები.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba3.jpg)
ლორი, ძეხვი და სხვა ხორცპფოდუქტი დაალაგეთ თანაბარი რიგებით, სხვადასხვა თანამიმდევრობით. ზეთისხილი, კიტრის მწნილი, ქორფა მწვანილი – ეს ის ინგრედიენეტებია, რომლებიც თეფშს კიდევ უფრო დაამშვენებს.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba4.jpg)
დაიწყეთ თეფშის გაფორმება ძეხვეულით: ისინი დიდხანს ინარჩუნებენ ხასხასა ფერს. შემდეგ შეგიძლიათ დაახვიოთ ნაჭრები მილებად, მარაოსავით, ან რულეტებად.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/lela_modeb/gafmormeba5.jpg)
შებოლილ ძეხვს კანს მარტივად გააცილით, თუკი მას წინასწარ ადუღებულ წყალს გადაავლებთ.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba6.jpg)
დაჭრილ ყველს თეფშზე მოუხდება ხილი და თხილი, ოღონდ ეს უნდა გააკეთოთ ზუსტად სტუმრების მოსვლის წინ, თორემ დაჭრილი ყველი მალე კარგავს
პირვანდელ სახეს.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba10.jpg)
გამოიყენეთ სხვადასხვა სახეობის ყველი: ასე ბევრად მდიდრული და დახვეწილი იქნება თეფში. რბილი სახეობის ყველი აჯობებს დაჭრათ სამკუთხედებად ან კუბიკებად, ასე უფრო მოსახერხებელი იქნება მირთმევა, ხოლო მყარი სახეობის ყველით შეგიძლიათ იფანტაზიოროთ.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba11.jpg)
გამოყვანილი თევზიც შეგიძლიათ თეფშზე ლამაზად გააფორმოთ.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba13.jpg)
დაიმახსოვრეთ, რომ თევზი წინასწარ ფხებისგან უნდა გაათავისუფლოთ პინცეტის მეშვეობით.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba15.jpg)
თევზი ლამის თითო ლუკმად დაჭერით და ლიმონის ნაჭრებითა და მჟავის ასორტით გააფორმეთ.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba16.jpg)
ხილის ასორტის გაკეთების სამი მეთოდი არსებობს: დააწყოთ ხილი ვაზაში, გაშლილ თეფშზე, ან გააკეთოთ ხილის კალათა ან თაიგული.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/lela_modeb/gafmormeba18.jpg)
ხილი კარგად გარეცხეთ და შეუდექით მუშაობას. იმისათვის, რომ ვაშლმა და მსხალმა ფერი არ შეიცვალოს, დაჭერით ის უშუალოდ სუფრასთან მიტანის წინ და მოასხით ლიმონის წვენი.
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba19.jpg)
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/lela_modeb/gafmormeba21.jpg)
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba22.jpg)
![როგორ დავჭრათ და დავალაგოთ ლამაზად თეფშზე პროდუქტები GEMRIELIA](images/stories/gafmormeba23.jpg)
ახლა კი დროა, შეუდგეთ სუფრის გაშლას!