იმისთვის, რომ ხორცსაკეპში ხორცი იოლად გაატაროთ... - რჩევა მათთვის, ვისაც ძველებური ხორცსაკეპი აქვთ - Gemrielia.ge

იმისთვის, რომ ხორცსაკეპში ხორცი იოლად გაატაროთ... - რჩევა მათთვის, ვისაც ძველებური ხორცსაკეპი აქვთ

 

ჩვენს დროში ხორცს თითქმის ყველა ელექტრო ხორცსაკეპში ატარებს, მაგრამ არსებობენ ადამიანები, რომლებსაც ჯერ კიდევ ძველი, ხელის ხორცსაკეპით სარგებლობა უწევთ. ჩვენი რჩევა სწორედ მათთვისაა.


იმისთვის, რომ ხორცსაკეპში ხორცი იოლად გაატაროთ და არ დაიღალოთ, ხორცი ოდნავ გაყინული უნდა იყოს. ამ შემთხვევაში უფრო იოლად გაართმევთ თავს საქმეს და ენერგიაც ნაკლები დაგეხარჯებათ.