ეს უნდა იცოდეს ყველამ, ვისაც ცხოვრებაში ერთხელ მაინც ჭერია ხელში ტაფა - Gemrielia.ge

ეს უნდა იცოდეს ყველამ, ვისაც ცხოვრებაში ერთხელ მაინც ჭერია ხელში ტაფა

თუკი კერძები არ ამართლებს თქვენ მოლოდინს, შესაძლოა, რომ ჭურჭლის ტემპერატურა სწორად უნდა განსაზღვროთ.


1. როცა ტაფა საკმარისად არ არის გახურებული, პროდუქტები ნელა მზადდება და გამომშრალი გამოდის. როგორც წესი, კერძი უგემური და ამასთან უსახური გამოდის.

2. როცა ტაფა ზედმეტად გახურებულია კერძის მომზადების დაწყებისას, თქვენ რისკავთ გარედან დაწვათ პროდუქტი, ხოლო შიგნიდან უმი დატოვოთ.

3. 180 გრადუსი – იდეალური ტემპერატურაა იმისთვის, რათა დაიწყოთ კერძის მომზადება. მისი თვალით განსაზღვრა რთულია, მაგრამ თუკი გაქვთ სპეციალური თერმულძირიანი ტაფა, მისი ფსკერი მიგანიშნებთ (როცა ის მთლიანად გაწითლდება), რომ მზად არის კერძის მომზადების დასაწყებად.