კიტრის მწნილი რომ ხრაშუნა გამოგივიდეთ
კიტრის მწნილი რომ ხრაშუნა გამოგივიდეთ

კიტრის მწნილი, როგორც წესი, ხრაშუნა უნდა იყოს, მაგრამ ზოგ დიასახლისს ის რბილი გამოსდის. რა შეცდომას ვუშვებთ დამწნილებისას?


- იმისთვის, რომ კიტრის მწნილი ხრაშუნა და მაგარი გამოვიდეს, დამწნილებისას არ მოაჭრათ კუდები ანუ ბოლო ნაწილი. ასევე გაითვალისწინეთ, რომ თუ კანს მოაცლით, თქვენი კიტრი ბამბასავით რბილი გამოვა.
იხილეთ კიტრის მწნილის რეცეპტი გლეხურად

მასალის გამოყენების პირობები
31 მარტი, 2017 07:07 p.m.
ნანახია: 124871