მოამზადეთ სიროპი შაქრითა და წყლით, აადუღეთ და ცეცხლი მინიმუმზე გადაიყვანეთ.მსხლები გათალეთ, ყუნწები დაუტოვეთ და ჩაუშვით დაბალ ცეცხლზე მდუღარე სიროფში 20-30 წუთით.მსხლები ამოიღეთ, სიროპის დუღილი კი განაგრძეთ სანამ არ განახევრდება.ათქვიფეთ შაქარი და კარაქი. შეათქვიფეთ კვერცხები, არაჟანი და 2 ს.კ. გაციებული სიროპი. შემდეგ დაამატეთ ფქვილი, დაფქული თხილი და შოკოლადი.გადაიტანეთ ცომი ცხიმწასმულ ფორმაში, ზემოდან მსხლები დაალაგეთ და 160 გრადუსზე აცხვეთ, დაახლოებით 1.5 საათი თბილ ნამცხვარს მოასხით სიროპი, გააციეთ და დაჭერით.