პურს შემოვაჭრათ ქერქი, გული კიტორტის ბისკვიტივით გავჭრათ 4 ფენად, თითოეული 0.5 სმ-ზე. მონაცვლეობით დავალაგოთ ჭვავისა და ხორბლის პურის ფენები.შევურიოთ არაჟანი და მაიონეზი ერთმანეთს. შემდეგ გავანაწილოთ: 1 ნაწილს შევურიოთ ქათმის ხორცი, მეორეს წვრილად დაჭრილი კვერცხი, მესამეს წვრილად დაჭრილი მწვანილი.პურის პირველ ფენას წავუსვათ მაიონეზიანი ხორცის მასა, დავადოთ მეორე ფენა და გადავუსვათ მწვანილიანი მასა, შემდეგ მესამე ფენა პური და კვერცხიანი მასა. მეოთხე ფენა პურს წავუსვათ მაიონეზი და მოვაყაროთ ყველი. მოვრთოთ დაჭრილი ფერადი წიწაკებითგულსართის შეცვლა გემოვნების მიხედვით შეიძლება. გავაჩეროთ მაცივარში 1-2 საათი, რომ კარგად გაუჯდეს გემო და უკეთ დაიჭრას