ცილებისგან გავაკეთოთ მკვრივი ბეზე. გულები და 75 გ შაქარი ავთქვიფოთ ცალკე სანამ მუსივით ჰაეროვანი არ გახდება.ნელ-ნელა დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, ავურიოთ და დავამატოთ მარილიც. ფრთხილად შევურიოთ ბეზეც. ღუმელი 150 გრადუსზე გავახუროთ. დავაფინოთ ცხიმწასმული ქაღალდი თუნუქის ფურცელზე, საკონდიტრო ტომრით დავსვათ ცომის 10 სმ ზოლები. დარჩენილი შაქარი და შაქრის პუდრი ავურიოთ. ნაილი მოვაყაროთ ცომს ზემოდან, დავიცადოთ 10 წუთი, სანამ შაქარი ნაწილობრივ გადნება და კვლავ მოვაყაროთ დარჩენილი ნაწილი.შევდგათ ღუმელში და გამოვაცხოთ სანამ ღია ოქროსფერს არ მიიღებს.