სქელძირიან ქვაბში ჩაასხით ბლომად ზეთი და საშუალო ცეცხლზე კარგად გააცხელეთ.ამასობაში ბრინჯს დაამატეთ მარილი, პილპილი, პარმეზანი და 1 კვერცხი. ხელით კარგად აურიეთ.ხელითვე გააკეთეთ პატარა ბურთულები, გულში ჩააყოლეთ მოცარელას პატარა ნაჭრები. ცალკე ათქვიფეთ 2 კვერცხი, თითოეული ბურთულა ამოავლეთ ჯერ კვერცხში, შემდეგ საფანელშიშეწვით არანჩინები მდუღარე ზეთში, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.მზა არანჩინები დაალაგეთ ქარალდის ხელსახოცზე, ზედმეტი ცხიმისგან დასაწდობად. * არანჩინის გულში სხვადასხვა შიგთავსი შეიზლება ჩადოთ: ხორცის მოშუშული ფარში ცალკე ან ბარდით და პამიდვრით, ყველი ბოსტნეულით და ა.შუმჯობესია მრგვალი ბრინჯი გამოიყენოთ, რომელსაც მეტი წებოვნება აქვს.