უგემრიელესი არანჩინი იტალიიდან
უგემრიელესი არანჩინი იტალიიდან
დრო 30წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ყველი პარმეზანი - 1/2 ჭიქა
  • საფანელი
  • კვერცხი - 3
  • მოხარშული ბრინჯი - 2 ჭიქა
  • ყველი მოცარელა
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
სქელძირიან ქვაბში ჩაასხით ბლომად ზეთი და საშუალო ცეცხლზე კარგად გააცხელეთ.

ამასობაში ბრინჯს დაამატეთ მარილი, პილპილი, პარმეზანი და 1 კვერცხი. ხელით კარგად აურიეთ.
ხელითვე გააკეთეთ პატარა ბურთულები, გულში ჩააყოლეთ მოცარელას პატარა ნაჭრები.

ცალკე ათქვიფეთ 2 კვერცხი, თითოეული ბურთულა ამოავლეთ ჯერ კვერცხში, შემდეგ საფანელში

შეწვით არანჩინები მდუღარე ზეთში, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.
მზა არანჩინები დაალაგეთ ქარალდის ხელსახოცზე, ზედმეტი ცხიმისგან დასაწდობად.


* არანჩინის გულში სხვადასხვა შიგთავსი შეიზლება ჩადოთ: ხორცის მოშუშული ფარში ცალკე ან ბარდით და პამიდვრით, ყველი ბოსტნეულით და ა.შ

უმჯობესია მრგვალი ბრინჯი გამოიყენოთ, რომელსაც მეტი წებოვნება აქვს.
ტეგები:
კვერცხი ბრინჯი ყველი ნანახია: 34948