ფენებს შორის წასასმელად გამოიყენეთ ნებისმიერი კრემი ან ჯემი, მარწყვის, მოცხალის, ჟოლოს მურაბა და ა.შ. ზემოდან წასასმელად 100 გ გამდნარი შოკოლადი. ბისკვიტი კი მოამზადეთ ასე: ათქვიფეთ კარაქი და 75 გ შაქარი, დაამატეთ ვანილი, გამდნარი შოკოლადი, 2 კვერცხი. დააცერით ფქვილი, კაკაო და გამაფხვიერებელი. ათქვიფეთ კვერცხის ცილა და 75 გ შაქარი, მიღებული ბეზე შეურიეთ ცომს. გადაიტანეთ ქაღალდჩაფენილ ფორმაში (26სმ) და გამოაცხეთ 175 გრადუსზე, დაახლოებით 30-40 წუთი. მზა ბისკვიტი გააციეთ, გაჭერით ორ ან სამ ფენად, წაუსვით სასურველი ჯემი/მურაბა/კრემი.