ფლავი ხორცით და გარგრის ჩირით
ფლავი ხორცით და გარგრის ჩირით
დრო 40წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • საქონლის ან ცხვრის ხორცი - 300 გ
  • სტაფილო - 1
  • გარგრის ჩირი - 10-12
  • ბრინჯი - 1 ჭიქა
  • ძირა - გემოვნებით
მომზადების წესები
ქვაბში ცხიმში დავბრაწოთ ხორცის ნაჭრები. დავამატოთ ჩხირებად დაჭრილი სტაფილო და გარგრის ჩირი. ვშუშოთ ცოტა ხანს. დავამატოთ მარილი, პილპილი, ძირა.

გრძელი ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ, გადავწუროთ, დავაყაროთ ხორცს. დავასხათ 2 ჭიქა წყალი, დავახუროთ და წამოვადუღოთ. შემდეგ დავუწიოთ ცეცხლს და ვხარშოთ სითხის დაშრობამდე.