შოკოლადის კრემი-განაში ტორტებისთვის
დრო 10წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • შოკოლადი - 200 გ
  • ნაღები 35 % - 200 მლ
  • კარაქი - 50 გ
მომზადების წესები
ნაღები კარგად გააცხელეთ და დაასხით დამტვრეულ შოკოლადს. ჩაამატეთ კარაქი და კარგად აურიეთ სანამ ერთგვაროვანი არ გახდება.  გააციეთ . ამ სახით უკვე შეგიძლიათ მოასხათ ნამცხვრებს და ტორტს, როგორც მინანქარი.

ან შედგით მაცივარში მინიმუმ 6 საათი, შემდეგ კი ათქვიფეთ კრემის კონსისტენციამდე.
ტეგები:
ტორტი კრემი ნაღები შოკოლადი ნანახია: 37007