ჟელეს ტორტი ხილით - ძალიან მსუბუქი და გემრიელი დესერტი
ჟელეს ტორტი ხილით - ძალიან მსუბუქი და გემრიელი დესერტი
დრო 90წთ
ულუფა 12
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მანდარინი - 3
  • ფორთოხალი - 3
  • ჟელატინი - 50 გ
  • ვანილი
  • შაქარი - 1 ჭიქა
  • არაჟანი 10% - 900 გ
  • ბისკვიტი
  • ბანანი - 1
  • ანანასი - 150 გ
მომზადების წესები
მოამზადეთ ბისკვიტი (იხილეთ რეცეპტი)
ჟელატინი დაალბეტ წყალში ინსტრუქციის მიხედვით, შემდეგ გაათბეთ და გაადნეთ.

ბისკვიტი დაჭერით პატარა კუბებად. ხილი დაჭერით და ლამაზად ჩაალაგეთ ფორმის ძირში და გვერდებზე. შაქარი და არაჟანი ათქვიფეთ, დაამატეთ ვანილი და გამდნარი ჟელატინი.
ხილის ზემოდან დაადეთ ბისკვიტის ნაწილი, დაასხით კრემი. შემდეგ ისევ ხილი, ბისკვიტი და კრემი.

ტორტი შედგით მაცივარში გასაციებლად და გასამაგრებლად. შემდეგ ფორმას გვერდები მოხსენით და ტორტი დიდ თეფშზე ამოაბრუნეთ.

ხილი შეგიძლიათ სეზონის და სურვილის მიხედვით ცვალოთ