გაახურეთ ღუმელი 200 გრადუსზე. თუნუქის ფურცელზე დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი.ფარშის ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში კარგად აურიეთ. გააკეთეთ პატარა ბურთულები და დაალაგეთ თუნუქის ფურცელზე. შეწვით დაახლოებით 30-40 წუთი (შეგიძლიათ ტაფაზე შეწვათ, უფრო სწრაფია)ამასობაში მოამზადეთ სოუსი: პამიდორი, წყალი, ნიორი და ხახვი ბლენდერში ერთიან მასად აქციეთ. წამოადუღეთ საშუალო ცეცხლზე, დაამატეთ ნაღები და კიდევ 15-20 წუთი ადუღეთ.ჩაალაგეთ სოუსში მზა გუფთები და მიიტანეთ სუფრასთან, გარნირთან ერთად.