ყავის არომატიანი სამარხვო ბრაუნი
ყავის არომატიანი სამარხვო ბრაუნი
დრო 40წთ
ულუფა 6
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კაკაო - 50 გ
  • შაქარი - 250 გ
  • ცივი ყავა - 500 მლ
  • გამაფხვიერებელი - 1 პაკეტი (10 გ)
  • ფქვილი - 400 გ
  • შავი ქლიავის ჩირი, უკურკო - 20 ცალი
  • გატარებული ნიგოზი - 50 გ
მომზადების წესები

გავახუროთ ღუმელი 180 გრადუსზე. შევურიოთ ერთმანეთსფქვილი, გამაფხვიერებელი, შაქარი და კაკაო.
შავი ქლიავის ჩირი 7 ს.კ წყალთან ერთად ვაქციოთ პიურედ ბლენდერში.  ჩავამატოთ ფქვილიან ნარევს. ნელ-ნელა დავამატოთ ყავაც, სანამ არ მივიღებთ კრემოვან ცომს დავამატოთ ნიგოზიც.



კვადრატულ ფორმას  (20х20 სმ) ჩავაფინოთ ქაღალდი და წავუსვათ ზეთი. ჩავასხათ ცომი, გამოვაცხოთ 30 წუთი.

მზა ნამცხვარი გაციების შემდეგ დავჭრათ კვადრატებად და მოვაყაროთ შაქრის პუდრი



 

ტეგები:
ნამცხვარი კაკაო ბრაუნი ყავა ნანახია: 42792