ქათმის ნაჭრები ხრაშუნა ქერქით
ქათმის ნაჭრები ხრაშუნა ქერქით
დრო 30წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • ფქვილი - 100 გ
  • კვერცხი - 2
  • ყველი - 200 გ
  • ქათმის ფილე - 500 გ
  • ზეთი შესაწვავად
მომზადების წესები
ყველი წვრილად გავხეხოთ. გამოდგება ნებისმიერი მაგარი ყველი (პარმეზანი, შვეიცარული), სხვადასხვა ყველის საშუალებით ნაგეთსებს სხვადასხვა არომატი ექნებათ.




კვერცხი ჩანგლით ავთქვიფოთ, ფქვილს შევურიოთ მარილი და პილპილი.  ქათმის ხორცის ნაჭრები დავჭრათ საშუალო ზომაზე და რიგრიგობით ამოვავლოთ ფქვილში. კვერცხში და ყველში. შევწვათ ზეთიან ტაფაზე.







მიირთვით რაიმე სოუსთან და სალათთან ერთად








Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8/%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%B3%D0%B5%D1%82%D1%81

ტეგები:
ხორცი ყველი ქათმის ფილე ნანახია: 9263