დავიწყოთ ნაჭუჭების მომზადებით. კვერცხებს თავზე პატარა ნახვრეტი გავუკეთოთ და შიგთავსი გამოვიღოთ. ნაჭუჭები გავრეცხოთ კარგად და ჩავალაგოთ მარილიან წყალში 30 წუთი. შემდეგ გავაშროთ.მოვამზადოთ ცომი: შოკოლადი და კარაქი გავადნოთ. ავთქვიფოთ კვერცხი და შაქარი მსუბუქად. შეგრილებული შოკოლადი შევურიოთ კვერცხს. დავამატოთ ფქვილი,კაკაო, მარილი. მიღებული ცომი საკონდიტრო ტომარაში ჩავასხათ და მისი დახმარებით გავანაწილოთ ნაჭუჭებში. თითოეული გაავსეთ ¾-ზე. (თუ სოდიანი საფუვრიანი ცომით გამოაცხობთ მაშინ სანახევროდ.)ჩავალაგოთ მაფინის ფორმებში. ძირში ფოლგით დავაფიქსიროთ და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე დაახლოებით 15-20 წუთი.ნოტიო ჩვრით გამომცხვარ კვერცხებს მოვაცილოთ ზემოდან გადმოსული ზედმეტი ცომი. კარგად გააციეთ და სუფრაზე ისე მიიტანეთ, რომ ნახვრეტი ქვემოთ მოექცეს. სტუმრების გაოცებული სახეები გარანტირებულია