მწვანილებში მომზადებული არომატული თევზი
მწვანილებში მომზადებული არომატული თევზი
დრო 40წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • 1 ლიმონის წვენი
  • პამიდორი - წვრილად დაჭრილი, 1 ჭიქა
  • ცხარე წიწაკა - დაჭრილი, 1/2 ჭიქა
  • ქინძი - დაჭრილი, 1/2 ჭიქა
  • ოხრახუში - დაჭრილი, 1/2 ჭიქა
  • თევზი - 800 გ
  • ზეითუნის ზეთი - 2 ს.კ
  • მარილი
მომზადების წესები
თევზის ნაჭრები ჩავდოთ ღუმელის ფორმაში. ყველა დანარჩენი ინგრედიენტი ერთმანეთში შევურიოთ და შემოვულაგოთ თევზს ზემოდან და გარშემო. შევდოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და 30 წუთით.

სულ ესაა - მარტივი, სწრაფი და არომატული. თევზი ძალიან წვნიანი და ნაზი გამოდის.
ტეგები:
თევზი ნანახია: 19509