ქინძის სოუსი თევზისა და ხორცისთვის
ქინძის სოუსი თევზისა და ხორცისთვის
დრო 5წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარილი
  • ნიორი - 3 კბილი
  • მწარე წიწაკა, მწვანე - 1
  • მწვანე ხახვი - 4-5 ღერი
  • ქინძი - 3 კონა
  • შაქარი - 1 ჩ.კ
მომზადების წესები
ნიორი გავფცქვნათ, მწვანილი მსცვილად დავჭრათ, წიწაკას მოვაცილოთ ყუნწი და თესლი, დავჭრათ. ყველაფერი გადავიტანოთ ბლენდერში/კომბაინში და დავაქუცმაცოთ.
გადმოვიტანოთ შესაბამის ჭურჭელში, დავამატოთ მარილი და შაქარი, ავურიოთ და მზადაა. მაცივარში ინახება 3-4 დღე. შეგვიძლია მივირთვათ თევზეულთან, ხორცეულთან, ჩავამატოთ წვნიანში.
ტეგები:
წიწაკა ქინძი ნანახია: 52843