მოამზადეთ შოკოლადის ბისკვიტი: კვერცხები და შაქარი თქვიფეთ მიქსერით 10 წუთი დაამატეთ გაცრილი კაკაო, სოდა და ფქვილი. საშუალო ზომის ფორმას (20 სმ დიამეტრის) ძირზე დააფინეთ ქაღალდი და ჩაასხით ცომი. გამოაცხეთ 180 გრადუსზე, დაახლოებით 30 წუთი.მოამზადეთ დასანამი სიროპი: შაქარი და წყალი წამოადუღეთ, გადმოიღეთ და დაამატეთ ლიქიორი.კრემისთვის ნაღები და შაქარი ათქვიფეთ.ალუბალს დაამატეთ შაქარი, დაბალ ცეცხლზე ხარშეთ 2-3 წუთი. დაამატეთ ცივ წყალში გახსნილი სახამებელი. მასა რომ შესქელდება, ცეცხლიდან გადმოიღეთ.მზა ბისკვიტი სამ ფენად გაჭერით და დანამეთ. პირველ ფენას წაუსვით კრემის მესამედი და დაადეთ ალუბლის მასა მთლიანად. დააფარეთ მეორე ბისკვიტი, კვლავ დანამეთ და წაუსვით კრემის ნაწილი. დაადეთ მესამე ბისკვიტი, დანამეთ და გადაუსვით არჩენილი კრემი ზემოდან და გვერდებზე.მორთეთ შოკოლადის ფანტელებით