ქიშმიში გავრეცხოთ და დავასხათ კონიაკი. გაცრილ ფქვილს შევურიოთ მარილი, სოდა, მიხაკი და მუსკატის კაკალი. სხვა ჭურჭელში ავთქვიფოთ დარბილებული კარაქი და შაქარი, შევათქვიფოთ კვერცხები სათითაოდ. შემდეგ შევურიოთ ფქვილიანი ნარევი, ბოლოს კი ქიშმიში და დაჭრილი ნიგოზი. მიღებული ცომი კარაქწასმულ ფორმაში გადავიტანოთ და 180 გრადუსზე გამოვაცხოთ, დაახლოებით 40-45 წუთი Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%82%D1%8B/%D0%9A%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D1%81-%D0%B8%D0%B7%D1%8E%D0%BC%D0%BE%D0%BC-%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D0%B8-%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%85%D0%B0%D0%BC%D0%B8