ღუმელი 180 გრადუსზე გაახურეთ. 22 სმ ფორმას ჩააფინეთ ქაღალდი და წაუსვით ცხიმი. გარედან ფორმას ფოლგა შემოახვიეთ. ჩადეთ უფრო განიერ ტაფაში ან ფორმაში და ცომის ჩასხმის შემდეგ ჩაასხით მდუღარე წყალი (გარე, დიდ ფორმაში)კვერცხები ათქვიფეთ მიქსერით, სანამ არ გაორმაგდება და ფუმფულა მასას არ მიღებთ. შოკოლადი და კარაქი ერთად გაადნეთ, გააგრილეთ და შეათქვიფეთ კვერცხებს.ჩაასხით ფორმაში და წყლიანი ჭურჭლითვე შედგით ღუმელში. აცხვეთ, სანამ ოდნავ არ ამოიწევს და ნაპირები ფორმას ოდნავ არ მოსცილდება. ერთი შეხედვით წააგავს ბრაუნის. გამოიღეთ, გააგრილეთ მაცივარში კარგად გააციეთ (შეგიძიათ 4 დღემდე შეინახოთ მაცივარში )მირთმევამდე 30 წუთით ადრე მაცივრიდან გამოიღეთ, ფორმიდან თეფშზე გადაიტანეთ და გააფორმეთ სურვილის მიხედვით. დასაჭრელად გამოიყენეთ თხელი, ბასრი დანა, რომელსაც წინასწარ ცხელ წყალში დაასველებთ და გაამშრალებთ.