ქოთანში მომზადებული უნაზესი ხორცი
ქოთანში მომზადებული უნაზესი ხორცი
დრო 80წთ
ულუფა 2
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ხახვი - 1 თავი
  • ლიმონის ცედრა - გემოვნებით
  • ნაღები - 100 მლ
  • საქონლის ხორცი - 500 გ (შეიძლება ღორის უცხიმო ხორციც)
  • პამიდორი - 2 ცალი
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
ხორცი მოზრდილ ნაჭრებად დავჭრათ , როგორც მწვადისთვის. დავამატოთ ნაღები, კანგაცლილი, დაჭყლეტილი პამიდორი, რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი ცედრა. კარგად ავურიოთ და გადავიტანოთ შესაბამისი ზომის ქოთანში . დავასხათ მდუღარე წყალი, ისე რომ ხორცი კარგად გაფაროს და ცოტა ასცდეს კიდეც. 
მოვამზადოთ ღუმელში 200-220 გრადუსზე დაახლოებით 60-70 წუთი


ტეგები:
ნაღები ხორცი პამიდორი ნანახია: 13675