ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის მოგრძო ნაჭრებად. ტაფაში გავაცხელოთ ზეთი და შევბრაწოთ ხორცის ნაჭრები მაღალ ცეცხლზე.შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი ხახვი და 3-4 წუთი ვშუშოთ. დავამატოთ ნიორი და გავაგრძელოთ შუშვა.შემდეგ დავამატოთ ფქვილი, სწრაფად ავურიოთ და დაახლოებით 1 წუთი ვშუშოთ. დავასხათ ღვინო, ავურიოთ და წამოვადუღოთ. შემდეგ დავამატოთ ტომატი, დაფნა, მარილი, პილპილი, წიწაკა, ტარხუნა (ნაწილი) და წყალი. ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ ხორცი მომზადდება. პერიოდულად ამოვურიოთ, წვენი თუ ძალიან დაიკლებს, ცოტა წყალი დავამატოთ.ბოლოს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრი, დარჩენილი ტარხუნა და ვშუშოთ კიდევ 10-15 წუთი.