პომიდვრის სუპი ყველიანი გრენკებით
პომიდვრის სუპი ყველიანი გრენკებით
დრო 30წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • ნიორი - 2 კბილი
  • ხახვი - 1 თავი
  • რეჰანი ან შაშკვლავი
  • ზეითუნის ზეთი - 2 ს.კ
  • პამიდორი - 800 გ
  • ბაგეტი - 1
  • სულგუნი ან სხვა რბილი ყველი - 250 გ
  • წითელი წიწაკა, დაფქული
მომზადების წესები
ქვაბში გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი და მოშუშეთ დაჭრილი ხახვი ნიორთან ერთად. დაამატეთ დაღერღილი წითელი წიწაკა. შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი პამიდორი, ცოტა შაქარი  და ბულიონი. წამოადუღეთ და ხარშეთ 15 წუთი. დაამატეთ მარილი და პილპილი. მზა სუპი ბლენდერში აურიეთ, ჩააბრუნეთ ქვაბში, დაამატეთ დაჭრილი რეჰანი.

სანამ სუპი იხარშება, გრენკები მოამზადეთ: პური დაჭერით, დაალაგეთ ნაჭრები ტაფაზე, მოასხურეთ ზეითუნის ზეთი, მოაყარეთ გახეხილი ყველი და 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში რამდენიმე წუთით, ოქროსფრად რომ დაიბრაწოს.
სუპი გადმოიღეთ თეფშებზე, ზემოდან დაადეთ გრენკები, ან მიიტანეთ ცალკე.




ტეგები:
ყველი პამიდორი ნანახია: 6861