თინუსის სტეიკი აზიურად
თინუსის სტეიკი აზიურად
დრო 15წთ
ულუფა 2
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • დაფქული ჯანჯაფილი - 1/2 ჩ.კ
  • ლიმონის წვენი - 1 ს.კ
  • სოიოს სოუსი - 1.5 ს.კ
  • თინუსის სტეიკი - 300 გ
  • ზეთი შესაწვავად - 1 ს.კ
მომზადების წესები
ჯამში აურიეთ სოიოს სოუსი, ლიმონის წვენი და ჯანჯაფილი.  თევზის სტეიკს წაუსვით მარილი და პილპილი.
ტაფაში გააცხელეთ ზეთი და შეწვით სტეიკი ერთი მხრიდან 4 წუთი. შემდეგ იგივენაირად მეორე გვერდზეც. როცა თითქმის მზად იქნება, ტაფაზე დაამატეთ სოუსი და შუშეთ თევზი დაახლოებით ნახევარი წუთი თითო მხრიდან.
გადმოიღეთ ცეცხლიდან. გარნირად მოუმზადეთ ცოცხალი ბოსტნეულის სალათა ძმრით და ზეთით.