ფქვილი, მარილი, შაქარი და გამაფხვიერებელი შევურიოთ ერთმანეთს. ყველი წვრილად გავხეხოთ და დავამატოთ ფქვილს დარბილებულ კარაქთან და რძესთან ერთად. მიღებული ცომი შევდოთ მაცივარში 1 საათი. შემდეგ ცომი გავაბრტყელოთ თხლად, 5 მმ სისქეზე, დავჭრათ სასურველი ფორმით, შეგვიძლია მოვაყაროთ რაიმე სუნელი (ხმელი ქონდარი, ბაზილიკი, ორეგანო, სეზამის მარცვლები და სხვა). გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 10-15 წუთი, სანამ ოქროსფერს არ მიიღებს. გამოვაცხოთ 200Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8/%D0%92%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%B8-%D1%85%D1%80%D1%83%D1%81%D1%82%D1%8F%D1%89%D0%B8%D0%B5-%D1%81%D1%8B%D1%80%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D1%80%D1%8B