ხაჭოს ბლანმანჟე მარწყვით
ხაჭოს ბლანმანჟე მარწყვით
დრო 30წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარწყვი - 1 ჭიქა
  • შაქრის პუდრი - 1/2 ჭიქა
  • არაჟანი - 1/2 ჭიქა
  • ხაჭო - 250 გ
  • ჟელატინი - 15 გ
  • რძე - 250 მლ
  • თეთრი შოკოლადი - მოსართავად
მომზადების წესები
ჟელატინი დავალბოთ რძეში 20 წუთით. ხაჭო ავთქვიფოთ შაქრის პუდრასთან, არაჟანთან და  ვანილთან ერთად რომ ფუმფულა, ერთგვაროვანი მასა მივიღოთ. მარწყვი დავჭრათ. მარწყვის ნამცვლად შეგვიძლია სხვა ნებისმიერი ხილის გამოყენება, რომელიც ხაჭოს უხდება. 


ჟელატინიანი რძე გავათბოთ, რომ ჟელატინი კარგად გადნეს. შემდეგ ფრთხილად შევურიოთ ხაჭოს. დავამატოთ ხილიც და ავურიოთ.



გავანაწილოთ ფორმებში  და გავაციოთ მაცივარში რამდენიმე საათი. ფორმიდან ადვილად რომ ამოვიღოთ, ფორმის ძირი რამდენიმე წამით ჩავდოთ ცხელ წყალში. 
ზემოდან მოვრთოთ გამდნარი თეთრი შოკოლადით და ხილით




Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%82%D1%8B/%D0%A2%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B6%D0%B5-%D1%81-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B9