ბადრიჯანი ორად ჩაჭერით, კოვზის დახმარებით ამოუღეთ გული და წვრილად დაჭერით. ტაფაზე გააცხელეთ ცოტა ზეთი და 2-3 წუთით მოშუშეთ დაჭრილი ხახვი, ნიორი, ბადრიჯნის დაჭრილი რბილობი.
მუხუდო (იგივე თურქული ბარდა) გადაწურეთ, შეურიეთ ქინძი, წიწაკა, ყველი, ოხრახუში, მარილი, პილპილი, წიწაკა. ამოავსეთ ამ ფარშით ბადრიჯანი.
დაჭერით ტკბილი წიწაკა და ხახვი, მოშუშეთ ზეთში, დაამატეთ პომიდვრის პიურე, მარილი, პილპილი და რამდენიმე წუთით წამოადუღეთ.
გადაიტანეთ სოუსი ღუმელის ფორმაში, ზემოდან დაალაგეთ ფარშირებული ბადრიჯანი და შედგით 220 გრადუსზე 15-20 წუთი.
Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8/%D0%91%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%8B-%D1%84%D0%B0%D1%80%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%B8%D0%BC-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%BC