ფარშირებული ბადრიჯანი
ფარშირებული ბადრიჯანი
დრო 60წთ
ულუფა 2
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ყველი - 50 გ
  • მარილი და პილპილი
  • წითელი წიწაკა, დაფქული
  • დაფქული ქინძი - 1/2 ჩ.კ
  • მუხუდო - 100 გ , კონსერვირებული
  • ნიორი - 1 კბილი
  • ხახვი - 1 პატარა თავი
  • ბადრიჯანი - 1 ცალი, დიდი ზომის
  • ოხრახუში - 2-3 ღერი
სოუსი
  • ტკბილი წიწაკა, წითელი - 1
  • პამიდვრის პიურე - 200 გ
  • ხახვი - 1 პატარა თავი
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
ბადრიჯანი ორად ჩაჭერით, კოვზის დახმარებით ამოუღეთ გული და წვრილად დაჭერით. ტაფაზე გააცხელეთ ცოტა ზეთი და 2-3 წუთით მოშუშეთ დაჭრილი ხახვი, ნიორი, ბადრიჯნის დაჭრილი რბილობი.
მუხუდო (იგივე თურქული ბარდა) გადაწურეთ, შეურიეთ ქინძი, წიწაკა, ყველი, ოხრახუში, მარილი, პილპილი, წიწაკა. ამოავსეთ ამ ფარშით ბადრიჯანი.
დაჭერით ტკბილი წიწაკა და ხახვი, მოშუშეთ ზეთში, დაამატეთ პომიდვრის პიურე, მარილი, პილპილი და რამდენიმე წუთით წამოადუღეთ.
გადაიტანეთ  სოუსი ღუმელის ფორმაში, ზემოდან დაალაგეთ ფარშირებული ბადრიჯანი და შედგით 220 გრადუსზე 15-20 წუთი.



Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8/%D0%91%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%8B-%D1%84%D0%B0%D1%80%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%B8%D0%BC-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%BC