გავახუროთ ღუმელი 180 გრადუსზე. 5 კვერცხი გავთქვიფოთ, ჩავამატოთ დაჭრილი წიწაკა, მარილი, პილპილი. დავასხათ ზეთიან ცხელ ტაფაზე და მოვამზადოთ ომლეტი. წვის დროს კვერცხს ხშირად ვურიოთ ხის ან სილიკონის ნიჩბით, რათა ომლეტმა არა ერთგვაროვანი სტრუქტურა მიიღოს. ეს გახლავთ ე.წ. scrambled eggs.მზა ფენოვანი ცომი გავაბრტყელოთ და დავჭრათ ისე რომ 8 სამკუთხედი მივიღოთ. დავალაგოთ ეს სამკუთხედები ტაფაზე წრიულად, განიერი მხარით შიგნით, ისე რომ კუთხეები ერთმანეთზე ცოტათი გადადიოდეს.თითოეულ სამკუთხედზე დავადოთ შემწვარი ან უმი ბეკონის ნაჭერი, გავანაწილოთ ომლეტი, ზემოდან მოვაყაროთ ყველი. ცომის ვიწრო მხარე ზემოდან გადმოვაკეცოთ ღვეზელს და გადავუსვათ ათქვეფილი კვერცხი. ვაცხოთ 20-30 წუთი, სანამ ლამაზ ოქროსფერს არ მიიღებს