გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. პიცის ტაფას დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი. ჯამში აურიეთ ფქვილი, სოდა, მარილი. დარბილებული კარაქი და შაქარი ათქვიფეთ, შეათქვიფეთ კვერცხი, შემდეგ დაამატეთ ფქვილიანი ნარევი. მიღებული ცომი მრგვალად გააბრტყელეთ, დაახლოებით 6-8 მმ-ის სისქეზე და გადაიტანეთ ტაფაზე. გამოაცხეთ 12-15 წუთი და ბოლომდე გააციეთ.ხაჭო საცერში გაატარეთ და ბლენდერში კარგად ათქვიფეთ შაქრის პუდრთან და ვანილთან ერთად. დაამატეთ არაჟანიც. მიღებული კრემი გადაუსვით გამომცხვარ ფირფიტას. ზემოდან დაალაგეთ დაჭრილი ხილი.