ლუდში შემწვარი ხორცი
ლუდში შემწვარი ხორცი
დრო 0წთ
ულუფა 8
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ლუდი - 1 ლ
  • ღორის ხორცი - 2 კგ
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი ღრმად დავჩხვლიტოთ წვრილწვერიანი დანით, მოვაყაროთ ბლომად მარილი და პილპილი, ჩავდოთ ქვაბში და დავასხათ ლუდი.

ხორცი 6 საათით მაცივარში მოვათავსოთ, შემდეგ ჩავდოთ ფორმაში კანით ქვემოთ, დავასხათ მთელი ლუდი, რაშიც ხორცი იყო ჩადებული და 250 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში შევდგათ.

როდესაც წვენი დაშრება და ხორცის ნაჭერი დაიბრაწება, სამად გავჭრათ, დავუწიოთ ცეცხლს და კვლავ შევაბრუნოთ ღუმელში, სანამ არ მომზადდება.

ხორცთან ერთად შეგვიძლია გარნირად მოვამზადოთ ახალი კარტოფილი.



ტეგები:
ლუდი ღორის ხორცი ნანახია: 14509