თბილ წყალში გავხსნათ საფუარი, შევურიოთ ერთმანეთს მშრალი ინგრედიენტები, დავასხათ საფუვრიანი წყალი და მოვზილოთ ცომი, ბოლოს შევაზილოთ კარაქი. დავდგათ სითბოში ასაფუებლად.ცომი გავყოთ 6 ნაწილად და გავაბრტყელოთ ოვალურ ფორმაზე, ცენტრში დავადოთ სოსისი, ნაპირები დანით ჩავჭრათ ორივე მხრიდან. დაჭრილი ცომის ლენტები გადმოვაწნათ სოსისის ზემოდან. დავალაგოთ ტაფაზე, გადავაფაროთ და დავტოვოთ 15-20 წუთი, რათა ცომი ხელახლა ამოფუვდეს. შემდეგ გადავუსვათ კეტჩუპიდა გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 15-20 წუთი.