ამ დესერტისთვის საჭიროა წინასწარ გაწურული მაწონი. ამისთვის რამოდენიმე საათით ადრე ან წინა საღამოს , საწურზე დააფინეთ რამოდენიმე ფენა მარლა და გადაიტანეთ მაწონი. ქვეშ დაუდეთ რაიმე ჭურჭელი, სადაც გასული სითხე დაგროვდება. გაწურული მაწონი გაანაწილეთ ჭიქებში, მოაყარეთ დაფქული ნიგოზი და დაჭრილი ხილი. შააქრი აუცილებელი არ არის, მაგრამ თუ გსურთ, დაამატეთ შაქრის პუდრი გემოვნებით. ხილი შეგიძლიათ ნებისმიერი გამოიყენოთ, სეზონის და გემოვნების მიხედვით.