შამპანურის ჟელე ატმით
შამპანურის ჟელე ატმით
დრო 0წთ
ულუფა 8
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ატმის წვენი - 2 ჭიქა
  • ატამი - 2-4
  • შამპანური - 1 ბოთლი
  • ჟელატინი - 20-30 გ
მომზადების წესები
ატმის წვენში დაალბეთ ჟელატინი. შემდეგ წვენი გაათბეთ, რომ ჟელატინი მთლიანად გადნეს. წვენს შეურიეთ შამპანური. დაჭრილი ატამი ჩაალაგეთ ინდივიდუალურ ჭიქებში და დაასხით ჟელე. შედგით მაცივარში გასაციებლად. 
თუ უფრო ტკბილი ჟელე გსურთ, თბილ წვენში შაქარი ჩაამატეთ გემოვნებით.
ტეგები:
ატამი ჟელე შამპანური ნანახია: 5479