ალუბლის მურაბა
ალუბლის მურაბა
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • წყალი - 100 მლ
  • შაქარი - 700 გ
  • ალუბალი - 1 კგ
მომზადების წესები
ალუბალი გარეცხეთ, კურკა გამოაცალეთ და დააყარეთ შაქარი. დატოვეთ რამდენიმე საათი ოთახის ტემპერატურაზე, შემდეგ დაასხით წყალი და წამოადუღეთ. მოხადეთ თავზე წამოსული ქაფი, ადუღეთ 10 წუთი და გადმოდგით ცეცხლიდან. გააციეთ ბოლომდე, რამდენიმე საათის შემდეგ კი ხელახლა წამოადუღეთ და ცხელივე გადაიტანეთ სუფთა მინის ქილებში.
ტეგები:
მურაბა ალუბალი ნანახია: 27370