დაგჭირდებათ 20 სმ დიამეტრის ფორმა, ან 2 ცალი 10 სმ დიამეტრის ფორმა. ნამცხვარი დაფხვენით, შეურიეთ კარაქი და ჩატკეპნეთ ფორმაში. შეინახეთ მაცივარში.ქვაბში გააცხელეთ 100 მლ ნაღები, ჩაყარეთ დამტვრეული შოკოლადი და მოურიეთ, რომ ბოლომდე გადნეს. გააგრილეთ. ცალკე ათქვიფეთ დარჩენილი ნაღები და მიქსერის გარეშე გადაურიეთ გაციებულ შოკოლადის მასას. მიიღებთ პრიალა, ნაზ მუსს. გაანაწილეთ ეს მუსი ტარტებში და შედგით მაცივარში 3-4 საათი. სუფრაზე მიტანისას, ამოიღეთ ფორმიდან და მორთეთ ჟოლოთი