გაახურეთ ღუმელი 200 გრადუსზე. ყაბაყს მოაჭერით თავი და ბოლო, დაჭერით თხელ ფირფიტებად, მოასხურეთ ზეითუნის ზეთი.პატარა ჯამში შეურიეთ ერთმანეთს საფანელი (დაფქული პური), გახეხილი ყველი, დაჭყლეტილი ნიორი. მარილი და პილპილი. ჩავალაგოთ ყაბაყის ნაჭრები ლამაზად საშუალო ზომის ფორმაში, ზემოდან მოვაყაროთ ყველიანი ნარევი. თავზე გადავაფაროთ ფოლგა და შევდოთ ღუმელში 20 წუთი, შემდეგ ფოლგა მოვაცილოთ და კიდევ 10 წუთი გავაჩეროთ, ზემოდან რომ ლამაზად მოიბრაწოს. უკეთესია, თუ ბოსტნეული ოდნავ ხრაშუნა დარჩება.შეგიძლიათ მიირთვათ როგორც გარნირად, ისე დამოუკიდებელ კერძად.