წვრილად დაჭერით მწვანილი და ნიორი. ყველი გახეხეთ ან დაფხვენით, დაამატეთ ნიორი, მწვანილი, პილპილი, არაჟანი და 1 ათქვეფილი კვერცხი. კარგად აურიეთ. ცომი გააბრტყელეთ დაახლოებით 3 მმ-ზე და გადაუსვით გულსართი. მჭიდროდ გადაახვიეთ რულეტის ფორმით და დაჭერით 2-3 სმ სიგანის ნაჭრებად. ტაფას დააფინეთ საცხობი ქაღალდი, დაალაგეთ ნაჭრები ერთმანეთთან ახლოს. დავტოვოთ ასაფუებლად 15-20 წუთი. შემდეგ ზემოდან გადავუსვათ ათქვეფილი კვერცხი და გამოვაცხოთ 170 გრადუსზე 35 წუთი