ხაჭო და შაქარი კარგად ავურიოთ. დავამატოთ კვერცხი, სოდა და ფქვილი. მოვზილოთ რბილი ცომი. ცომი გავყოთ 4 ნაწილად. თითოეულ ნაწილს მივცეთ მოგრძო ძეხვის ფორმა, დაახლოებით 3.5 სმ სისქის და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. ქვაბში საშუალო ცეცხლზე გავაცხელოთ ზეთი. ზეთი იმდენი უნდა იყოს, რომ ცომის ბურთებს თითქმის ფარავდეს. ნაწილ-ნაწილ ჩავყაროთ ბურთები და შევწვათ ორივე მხრიდან. შემდეგ გადმოვიღოთ ქაღალდის ხელსახოცზე, ცხიმისგან დასაწდობად. მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და მივირთვათ. გემრიელია თბილიც და გაციებულიც