მაყვლის საწებელი ხორცეულისთვის
მაყვლის საწებელი ხორცეულისთვის
დრო 15წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ხმელი სუნელი - 1/2 ჩ.კ
  • დაფქული ქინძი - 1/4 ჩ.კ
  • ქინძი
  • ნიორი - 3 კბილი
  • მაყვალი - 500 გ
  • მარილი
  • წითელი წიწაკა, დაფქული
მომზადების წესები
მწიფე მაყვალი დაჭყლიტეთ და საცერში გაატარეთ წიპწის მოსაშორებლად. ნიორი და მარილი დანაყეთ და შეურიეთ მაყვალს. დაამატეთ სუნელები და დანაყილი ნედლი ქინძი. სოუსს უნდა ჰქონდეს ერთდროულად ტკბილ-მწარე გემო. ძალიან უხდება შემწვარ ან მოხარშულ ხორცეულს. 

ასევე იხილეთ ისრიმ-მაყვლის საწებელი
ტეგები:
სოუსი საწებელი მაყვალი ნანახია: 13552