ყაბაყის მობრაწულა
ყაბაყის მობრაწულა
დრო 40წთ
ულუფა 6
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ყაბაყი - 1 კგ
  • პამიდორი - 2-3 ცალი
  • ყველი - 200 გ
  • რძე - 400 გ
  • კვერცხი - 2
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
ყაბაყი დავჭრათ  სიფრიფანა  ნაჭრებად. დავჭრათ პომიდორი, გავხეხოთ ყველი. ავთქვიფოთ რძე და კვერცხი, დავამატოთ მარილი და პილპილი.
ცხიმ წასმულ ფორმაში ფენა ფენა ჩავალაგოთ პომიდორი და ყაბაყი, მოვასხათ რძის სოუსი, ზემოდან მოვაყაროთ ყველი და შევდოთ გამოსაცხობად 180 გრადუსზე, დაახლოებით 30-35 წუთი