გაახურეთ ღუმელი 190 გრადუსზე. 20 სმ დიამეტრის ფორმას წაუსვით კარაქი და მოაფრქვიეთ ფქვილი ან ძირში ქაღალდი დააფინეთ.თასში ათქვიფეთ კარაქი და შაქარი კარგად, დაამატეთ ვანილი, მაწონი და კვლავ ათქვიფეთ.შემდეგ დაამატეთ ფქვილი, სოდა, კაკაო. ბოლოს კი შეატქვიფეთ რძე, რომ ნაზი, ერთგვაროვანი ცომი მიიღოთ. ჩაასხით ფორმაში და გამოაცხეთ.სანამ მზა ნამცხვარი ცივდება, გააკეთეთ კრემი. შაქრის პუდრა და კაკაო ათქვიფეთ კარაქთან ერთად. შეათქვიფეთ 2-4 ს.კ რძე (ან ნაღები, არაჟანი)გაციებული ბისკვიტი ორად გაჭერით. ერთ ფენას წაუსვით კარაქის კრემი, დაალაგეთ ჟოლო, დაადეთ ბისკვიტის მეორე ფენა. მსუბუქად დატკეპნეთ და წაუსვით დარჩენილი კრემი. მორთეთ ჟოლოთი და შოკოლადის ბურბუშელით.მიირთვით ზომიერად, რადგან საკმაოდ კალორიულია.